Christine Callisen
Commodore of happiness and laughter
Hjemme ved os har vi for tiden en diskussion om hvad der er godt at servere til dessert, en sommerdag til ta´ selv bord.
ALTSÅ alle kan lide is, men is SMELTER og det kan man ikke gå til og fra over 1½ - 2 timer. Lagkage er måske liiiiiiiiiige tungt nok når der er (forhåbentlig) 30 graders varme, og i øvrigt er børn vist heller ik så vilde med lagkage. Så HVAD GØR VI??? Synes os på en måde at kransekage er for mormoragtigt.... (af frygt for at såre diverse mormødre der skulle husere i det danske forum ).
Er der nogen herinde der har den perfekte løsning, eller bare super gode ideer til ting på et dessert ta´ selv bord?
Og ja HAR foreslået kage fra La Glace, men os lidt besværligt at impotere kager fra københavn (og måske lidt dyrt når der kommer 73 mennesker).
Nu forventer jeg forslagene VÆLTER ind
Smil, Christine
ALTSÅ alle kan lide is, men is SMELTER og det kan man ikke gå til og fra over 1½ - 2 timer. Lagkage er måske liiiiiiiiiige tungt nok når der er (forhåbentlig) 30 graders varme, og i øvrigt er børn vist heller ik så vilde med lagkage. Så HVAD GØR VI??? Synes os på en måde at kransekage er for mormoragtigt.... (af frygt for at såre diverse mormødre der skulle husere i det danske forum ).
Er der nogen herinde der har den perfekte løsning, eller bare super gode ideer til ting på et dessert ta´ selv bord?
Og ja HAR foreslået kage fra La Glace, men os lidt besværligt at impotere kager fra københavn (og måske lidt dyrt når der kommer 73 mennesker).
Nu forventer jeg forslagene VÆLTER ind
Smil, Christine